Adres

Biekorfstraat 72
2060 Antwerpen

Openingsuren

Elke werkdag van 8u30 tot 16u30 of op afspraak.

Je kan tijdens onze openingsuren gewoon binnenstappen of een afspraak maken.  Onze medewerkers zijn regelmatig aanwezig op school. Je mag hen daar altijd aanspreken. Ook de school kan jou in contact brengen met de CLB- medewerker.

Waar kan ik terecht als het CLB gesloten is?

Als het CLB gesloten is of indien je liever anoniem je vraag wil stellen kan je terecht bij CLBCh@t. Je kan ook terecht op de anonieme chat van www.jac.be of www.awel.be .

Wil je zelf aan de slag gaan? Check dan zeker deze websites:  

Zoek je vooral informatie over allerlei thema’s? Check dan zeker de website van Wat wat.

Op school

Op zoek naar de CLB-medewerker van jouw school? Hier vind je een overzicht per school

CLB Ch@t

Bij CLB Ch@t kan je online én anoniem jouw vragen stellen.  De chat is open op maandag, dinsdag en donderdag van 17 tot 21 uur en op woensdag van 14 tot 21 uur. Ook tijdens bijna elke vakanties is CLBCh@t open vanaf 14 uur.  

Let wel, je chat met een willekeurige CLB-medewerker. Je chat dus niet met de CLB-medewerker van jouw school. Heb je specifieke vragen rond jouw dossier? Neem dan rechtstreeks contact op met de contactpersoon van je school.

Andere vestingen

Afspraken of medische onderzoeken kunnen ook plaatsvinden in een van onze antennes. Hier wordt enkel op afspraak gewerkt, er is dus geen onthaal of permanentie. 

Antenne Noord

Frans Vermissenlaan 31
2100 Deurne

Antenne Zuid

August Leyweg 8
2020 Antwerpen